FOTO ALBUM

Zelf kijk ik enorm graag naar een fotoalbum. Om hier doorheen te kunnen bladeren en weer teruggebracht te worden naar dat ene moment, vind ik altijd een stuk romantischer dan swipen over je iPad. Helemaal wanneer je hebt geïnvesteerd in een fotograaf. Dan is het zonde om de foto’s via een klein schermpje te bekijken.

Een foto album is hét pronkstuk waar iedereen graag in kijkt. Ik vind dat een album het verhaal vertelt zoals geen ander product dat kan. Een trouwalbum verhuist naar elk huis met jullie mee en is een investering voor altijd. Daarom gaan we samen aan de slag om een fantastisch foto album te ontwerpen! 

trouw foto album

Het process

1. start

Yes we gaan samen aan de slag! Ik start met het ontwerpen van het album met volledige creatieve vrijheid. Binnen een paar weken ontvangen jullie al de eerste versie van het album.



2. Videogesprek

Jullie hebben het ontwerp goed bekeken en tijdens het videogesprek lopen we samen door dit ontwerp. We zorgen er samen voor dat het album volledig aansluit op jullie wensen qua budget, fotokeuzes en design.


3. bestellen

Na het videogesprek hebben we het volledige ontwerp van het album af! Ik verstuur alle informatie naar de drukker en zo hebben jullie binnen 6 weken jullie waardevolle en helemaal naar eigen smaak gemaakte trouwalbum in handen!

LUXE
BEWAARBOX

Willen jullie graag een luxe trouwalbum? Dit trouwalbum verdient het om op de juiste manier beschermt te worden. Speciaal daarom kan er een luxe bewaarbox bij besteld worden. Deze is beschikbaar in heel veel kleuren waardoor deze geheel naar jullie wens te maken is!

Met het lint wordt het trouwalbum gemakkelijk uit het luxe bewaarbox gelift. Ook is er de ruimte om de bijgeleverde usb hier in op te bergen. Zo hebben jullie alle foto’s bij elkaar. Super handig!

EEN PRACHTIG ALBUM

Dat ik dol ben op albums is een understatement. Ik ben er gek op!!

En daarom maak ik met al mijn liefde en jarenlange ervaring ook graag voor jullie een fantastisch pronkstuk die jullie voor altijd bij jullie hebben. De kwaliteit van deze albums zijn echt prachtig. Handgemaakt in Griekenland en de dikke pagina’s maken dat deze albums echt een product is waar ik met 1000% achter sta.

Je hebt al een mini album vanaf €50,- met 12 pagina’s. Ga je voor een groter formaat zoals een 30x30cm of misschien wel een 30x40cm dan is de prijs vanaf €330,- met 30 pagina’s.